introduktion til mocap

https://form.jotform.com/212431099030950Dato: 21. september kl. 10 – 18
Sted: Filmby Aarhus, Studie 1, 8000 Aarhus C
Pris: Gratis
Ansøg: HER senest d. 16. september kl. 00

 

Er du interesseret i at lære hvad Motion Capture er og hvordan du kan benytte i din film produktion?


MANND faciliterer en heldags MoCap workshop, som giver deltagerne en grundforståelse for brugen af teknologien samt hands-on erfaring med både hardware og software løsninger indenfor både optagelse- og implementering i en game-engine.

 

Deltagerne bliver delt op i mindre hold, hvor de får erfaring med pipeline fra idé til brugbar prototype via brug af professionelt udstyr som større produktionshuse benytter sig af (Xsens). 


Slutproduktet bliver små 2D prototype film, som bliver skabt i løbet af dagen af deltagerne selv, som bliver lagt op i et link.


MoCap workshoppen finder sted i Filmby Aarhus, Studie 1, 8000 Aarhus C, den 21. september fra 10-18 (medbring selv frokost – eller tag på Street Food lige rundt om hjørnet i frokostpausen).


Det er gratis at deltage i workshoppen – men der er begrænsede pladser. Vi lægger vægt på motiverede ansøgninger, som indsendes via knappen neden for.


Du kan deltage uanset hvor i landet, du bor. Er du bosat uden for Aarhus, kan du få dækket din transport (op til 500 kr.).